Magamról

 

A nagy kérdés

 

Hosszú évekig, teljesen más területen való tevékenykedés után mi is motíválhatott volna jobban engem abban, hogy fényezés nélküli horpadás javítással kezdjek el foglalkozni, mint egy saját negatív élmény.

A nagy csapás

Egy nagyon kellemes, nyári napon jött hirtelen egy sötét felleg, amelyből (nem túlzok) 3-4 cm átmérőjű jégkockák zuhantak alá olyan intenzitással, amilyet addig életemben nem láttam.

Az autóm az udvaron állt és tehetetlenül néztem végig, ahogy szabályosan rommá veri a jég. Mindig is igényes voltam az autómra, így nagyon komoly trauma volt számomra ez az eset.

A nagy felismerés

Azonnal kerestem a lehetőségeket az autó helyrehozatalára és csak az újrafényezésben gondolkodtam, mígnem egy kollégám jelezte, hogy létezik fényezés nélküli horpadás javítás is. Erről korábban soha nem hallottam.

Felkerestem egy ezzel foglakozó műhelyt és árajánlatot kértem a javításra. Nagyon meglepődtem, amikor az újarafényezés árának töredékéért, negyed annyi átfutási idővel és mindennemű értékcsökkenés nélkül vállalták el a munkát.

A nagy döntés

Mivel mindíg is szerettem megjavítani dolgokat, lételemem a precizítás és a tökéletesség és nagyon megtetszett ez a technológia, úgy döntöttem, hogy a továbbiakban fényezés nélküli horpadás javítással szeretnék foglalkozni.

Azóta extrém szenvedéllyel szolgálom ki ügyfeleimet, a legjobb minőségben, megfizethető áron. Saját vállalkozásomban mindent megteszek az ügyfeleimmel való személyes kapcsolattartás fenntartásáért.
Megtalálható vagyok a Web-en, a Youtube-on és egyéb videomegosztó portálokon és a legjelentősebb közösségi oldalon is (Facebook), hogy bemutathassam különleges, nagyon költség- és időhatékony szolgáltatásomat a jégkárt, vagy egyéb horpadásokat elszenvedett autók eredeti állapotra való visszaállításához.

Ezen kívül fontosnak tartom, hogy megmutassam a nagyközönségnek és leendő ügyfeleimnek, hogy hogyan tudnak nem kevés időt és pénzt megtakarítani.

A Horpadásklinika szükség esetén, tömeges károknál (pl. jégverés) az ország bármely részében rendelkezésre áll, komoly felkészültségű kollégákkal.
Fentiekhez hasonló esetekre, koncentrált erőforrás biztosítása érdekében várom a hasonló tevékenységgel professzionálisan foglalkozó vállalkozások jelentkezését folyamatos kapcsolattartás céljából. Az ország egyéb területein hasonló tevékenységet folytató, általam javasolt partnerek linkjeit itt találja.

Köszönöm figyelmét!


Amennyiben bármilyen további kérdése van, vagy egyéb információkra van szüksége a fényezés nélküli horpadás javítással kapcsolatban, kérem hívjon fel, vagy írjon egy e-mailt, én készséggel állok rendelkezésére és segítek önnek, amiben csak tudok.

Muri András (tulajdonos)

Kérjen ajánlatot online!

Ajánlatkérés

Kattintson a gombra, és kérjen ajánlatot 1 perc alatt online!


Referenciák

JAVÍTÁS ELŐTT

JAVÍTÁS UTÁN


Magamról

Pár mondatban, miért ezt a pályát választottam.

tovább olvasom

Gyakori kérdések

Olvassa el a leggyakrabban felmerült kérdéseket a fényezés nélküli horpadás javításról!

tovább olvasom

Spóroljon időt és pénzt!

Néhány figyelemfelkeltő dolog az idő és pénzkímélő szolgáltatásomról!

tovább olvasom