Szolgáltatások

Az általam alkalmazott fényezés nélküli horpadás javítási eljárás alkalmazható szinte valamennyi horpadásfajtánál, nagyobb horpadások esetén is.

A leggyakrabban előforduló esetek:

  • jégverés
  • jégkár
  • gesztenye, dió, ill. leeső faág okozta horpadások
  • ajtó rányitás
  • kavicsfelverődés
  • bevásárlókocsik nekitolása
  • rátolatás

A javítás által autója nem szenved értékcsökkenést, mivel a sérült karosszéria elem(ek)et nem kell újrafényezni. A jármű eladásakor egy-egy újrafényezett karosszériaelem a legkomolyabb érdeklődőt is eltántoríthatja a vásárlástól.

Az általam alkalmazott, külföldön is nagyon elterjedt és népszerű, a biztosítók által is előtérbe helyezett PDR (fényezés nélküli horpadás javítás) technológiákkal történő javítás ára töredéke egy márkaszervizben történő újrafényezés költségének. Az igazi nyereség az ön számára viszont az autó eladásánál jelentkezik majd, amikor teljesen sérülésmentes járműként hirdetheti meg azt, ennek megfelelően nem kell magyarázkodnia és komoly árengedményeket adnia amiatt, hogy valamelyik karosszéria elem már festve volt.

A javítás költsége a biztosítók által nemzetközileg elfogadott kalkulációs módszer normái szerint kerül meghatározásra. Az eljárás költségkímélő, gyors, precíz és ami talán a legfontosabb, hogy nem okoz értékcsökkenést a járműben, ellentétben az újrafényezéssel. A sérült elemet a javítás után fénytesztnek alávetve, a végeredmény szinte 100%-os.

JAVÍTÁS ELŐTT
JAVÍTÁS UTÁN
Kérjen ajánlatot online!

Ajánlatkérés

Kattintson a gombra, és kérjen ajánlatot 1 perc alatt online!


Referenciák

JAVÍTÁS ELŐTT

JAVÍTÁS UTÁN


Magamról

Pár mondatban, miért ezt a pályát választottam.

tovább olvasom

Gyakori kérdések

Olvassa el a leggyakrabban felmerült kérdéseket a fényezés nélküli horpadás javításról!

tovább olvasom

Spóroljon időt és pénzt!

Néhány figyelemfelkeltő dolog az idő és pénzkímélő szolgáltatásomról!

tovább olvasom